Spraytan

Spray tan är det senaste ”’brun-utan-sol” metoden för ansiktet och hela kroppen. Skillnaden resultatmässigt mellan spray tanning och andra brun-utan-sol-produkter är så stor att det nästan är missvisande att kalla spray tanning för brun-utan-sol. Vad är Vi använder oss av en manuell Spray Tanning, det är den bästa och senaste tekniken inom ”brun utan sol” och är avsedd för professionellt bruk. Manuell Spray tanning ger det absolut bästa resultatet i jämförelse med soldusch i kabin (där det lätt kan bli ojämnt och orange) eller krämer för hemmabruk.

Hur går behandlingen till? 

Vi använder oss utav en maskin med ett munstycke som genom ett högt tryck sprutar ut ett fint lager vätska. Vätskan lägger sig på huden och gör dig brun på ett par timmar. Behandlingen tar ca 10-15 minuter och två lager appliceras för bästa resultat. Kunden kan också själv bestämma hur brunt resultat man önskar. När man är klar sprayning ska huden torka ca 3-5 min. En behandling varar upp till 7- 10 dagar. För att behålla färgen bör behandlingen upprepas en gång i veckan. Smörj in dig med body lotion varje dag för att behålla din bränna längre.

Att tänka på före behandling
Rengör och peela huden 24-timmar innan behandlingen och avlägsna noggrant smink och andra produkter innan din behandling. Använd ej deodorant eller hudlotion precis innan behandling då missfärgning kan uppkomma

Efter behandling:

– Vänta med att duscha 8-12 timmar.
– Tag med mörka och löst sittande kläder, gärna i bomull.
– Mycket viktigt att ej ha kontakt med vatten/vätska på huden tills du ska duscha efter din behandling.
– Tänk också på att undivka nedanstående till dagen efter din behandling: Solarium, krämer, smink, deo, parfym.
– Badda med handduken försiktigt efter din första dusch efter behandlingen, gnugga ej.